Vi er en del af noget større...

Vi er en forening der samtidig er med i hele 3 andre foreninger.

DKF – Dansk Kano og Kajakforbund.

DKF beskæftiger sig udelukkende med rosport, og det er DKF´s uddannelsessystem vi bruger med IPP systemet. IPP er en forkortelse for International Paddle Pass. Det er de samme retningslinjer der gælder for de lande der er med i det fællesskab. Det er niveau opdelt fra 1-5. Niveau 1 opnår man efter en introduktion på ca. 4 timer og giver ingen rettigheder. IPP2 kan opnås på et 16 timers weekendkursus eller over en sæson. IPP2 er det som langt de fleste klubber sætter som frironihgsstandard. IPP2 kan opnås hjemme i klubben af en Instruktør 2. IPP3-4-5 kræver kursus og efterfølgende prøve som strækker sig fra 1 dag til en hel weekend. Her er der 2 personer som evaluerer dig.

Instruktørniveauet er fra 1-4. DKF1 kan vi selv uddanne til via vores DKF2 instruktør. Højere niveau kræver eksterne kurser.

DKF er medlem af DIF – Danmarks Idrætsforbund.

DGI – Danske Gymnastik og Idrætsforeninger

DGI beskæftiger sig bredt med idræt i Danmark. DGI´s kajak afdeling har også et uddannelses program.

Skrubbelauget

Skrubbelauget er Kyst- og Fjordcentrets støtteforening. Som medlem af VFKK er du altså automatisk medlem af Skrubbelauget. Skrubbelauget har fri adgang til Kyst- og Fjordcentrets faciliteter. Du kan dermed låne en kano, gå i waders og bruge alle de andre faciliteter der er inkluderet i en entrebillet.