Vores historie

VFKK er etableret i 2009 med hjemsted på Fjordcentret ved Voer Færgested. VFKK er medlem af DGI og DKF, vi er samtidig en del af Fjordcentrets venneforening “Skrubbelauget”. Vi dyrker fællesskabet i vores fælles passion for kajakroning og oplevelser i naturen. Det betyder rent konkret, at vi forsøger at ro hensynsfuldt overfor naturen og andre sejlere. Vi har konstant fokus på sikkerheden. Det betyder, at hver sæson starter med fremvisning af makkerredning, det betyder også at vi løbende opfordrer alle i VFKK til at blive teknisk dygtigere. Helårsroning i klubregi fordrer som minimum IPP2 eller tilsvarende.

Kontingent

600,- årligt. Husk at oplyse din fødselsdato ved indbetaling, det gør alting meget lettere for vores kasserer.
100,- kr. årligt for et socialt medlemsskab (for dig der gerne vil være med til hyggeaftener og lignende)

Introaften 375,- hvis betaling foregår online inden introaftenen, ved kontant betaling på aftenen er prisen 500,- Efterfølgende indmeldelse i klubben er 300,-
Svømmehal og certifikater afregnes særskilt.
Betaling foregår udelukkende online på konto 7260 1119877

Kontakt

Bestyrelsen

  • Carsten Enemark, formand på 23 47 75 65 eller info(snabel-a)vfkk.dk
  • Gitte Michaelsen, kasserer på 40 24 48 30 eller kasserer(snabel-a)vfkk.dk
  • Karina Rubek, 
  • Finn Almind, suppleant

For at gøre livet lidt mere besværligt for hackere og andre svindlere så har vi fjernet det klikbare i vores mailadresser. Det er dermed også blevet lidt mere besværligt for dig som gerne vil i kontakt med formand eller kassereren. Det håber vi du bærer over med, for vi modtager rigtig gerne mails fra personer der vil være en del af vores fællesskab.