Intro forløb forår 2022

Intro til Havkajak

Skal du også opleve glæden ved at spise din aftensmad eller drikke en kop kaffe mens du nyder solens varme, bølgernes klukken, de legesyge fjordterner, den nysgerrige sæl og meget mere mens du sidder trygt og godt i en havkajak sammen med gode mennesker. Vi byder på naturoplevelser, sikker sejlads og gode ro-venner.

Så er det nu du kan få en af de 16 introduktions pladser som Voer Færgesteds Kajakklub udbyder i dette forår.

På den første aften, introaftenen, bliver du introduceret til hvad en hajkajak er, vi introducerer dig for rigtig meget ny viden. Vi gennemgår makkeredning og du kan også blive introduceret til soloredning. Det er meget vigtigt for os at du den første aften finder ud af, at det ikke er så farligt at vælte, at du nemt kan komme ud af kajakken og at din makker sammen med dig hurtigt kan få dig tilbage i din havkajak. Så du kommer en tur i vandet, så tag en våddragt med, hvis ikke du har en våddragt, så kan du leje en af Fjordcentret. Under dragten er det en fordel med badetøj eller løbetøj, og en vindtæt jakke kan også være en fordel.

Efter redningerne kan du skifte tøj og så skal vi ro en tur sammen med de øvrige medlemmer i klubben. Vi finder et sted til at nyde aftenens madpakke. Så på en intro aften bliver du introduceret til det basale og du oplever glæden ved at glide gennem vandet. Du bliver ikke ekspert den første aften, og der er meget at lære, men der er også meget fællesskab og naturoplevelser i vente.

Efter den første aften kan du være med på vores roaftener, og her udvikle dine færdigheder.

Vi har intro:

  • Tirsdag den 17. maj kl. 17.00
  • Tirsdag den 7. juni kl. 17.00

Du kan du komme med i svømmehallen og prøve redningerne i svømmehallens varme vand. Det er søndag den 24. april i tidsrummet 15 – 18. Her skal du blot medbringe badetøj. Det er dog en fordel at have dækket både sit maveskind og sine lår som beskyttelse mod de skarpe kanter.

Priser:

Intro: 375,- (+50,- hvis du skal leje en våddragt) hvis du overfører pengene inden aftenen. Hvis du vælger kontant betaling så er prisen 500,-

Du kan lave et tilkøb hvor du også kommer med i svømmehallen. Vi vil her forsøge at dele tiden mellem de tilmeldte så du både prøver redningerne på egen krop men også for set redningerne nogle gange. Pris: 125,- hvis du overfører pengene inden dagen, og 200,- hvis du ønsker at betale kontant.

Tilmelding på info@vfkk.dk eller på 23 47 75 65.

Du er først tilmeldt når du har fået en bekræftelse. I forbindelse med tilmelding har vi brug for at kende din alder, din adresse og dine kontaktoplysninger mail og telefon.

Du er velkommen til at henvende dig til Carsten Enemark på ovenstående mail eller telefon for at høre mere.

De bedste hilsner

Instruktørgruppen v. Carsten

Skriv et svar