Fjordens Dag 26. maj

Fjordens Dag 26. maj

Søndag den 26, maj er der Fjordens Dag, og det vil være så godt om der er nogle fra klubben der vil være med til at gøre opmærksom på vores kajakklub. Fjordcentret byder på kaffe og rundstykker til alle i waders, kano eller kajak i tidsrummet mellem 10.00 – 10.30.

Og derefter vil det være godt med nogle i kajak ved Færgestedet i et par timer, evt. i de 2 dobbeltkajakker, de er super stabile så her kan man godt tage begyndere med ud så de kan opleve friheden og fællesskabet ved kajakken.

Tirsdag den 21. maj fra kl. 17.00
I den førsted time vil jeg skifter elastikker og lave andre små reparationer, og så kl. 18 gå på vandet.
Husk madpakke.

God weekend
Carsten

Redninger, Suppe og Lagkage

Redninger, Suppe og Lagkage

På tirsdag den 7. maj er det 10 år siden vi stiftede Kajakklubben og det markerer vi med den traditionelle sæsonstart med redninger og suppe, og i den festlige anledning også med lagkage.
Hvis du synes vandet er for koldt til at komme i gang med sæsonen så kan du møde op til en af introaftenerne og vise en instruktør at du stadig kan din redning. Du kan også aftale med Gitte G eller Carsten hvornår vi skal lave en redning.

Så du behøver ikke at skulle i vandet på tirsdag, du er meget velkommen til suppe og kage. Du skal blot huske at melde dig til så Jørgen og Malene ved hvor mange de skal lave mad til. Du melder til på bloggen, på eller på 23 47 75 65.

Forårsopstart

Ohøj,
Nu skal vi heldigvis snart have forårsopstart, så hvis du ikke allerede har sat kryds i kalenderen tirsdag den 7. maj, så se at få det gjort.
Af hensyn til det kulinariske så er tilmelding vigtig, og husk du skal have betalt kontingent. Det koster kun 600,- der er ikke mange andre foreninger med så lavt kontingent.

Instruktørerne er klar fra kl. 17.00, men hvis du først kan være på vandet senere så er det også helt ok, bare vi ved det.

Jeg laver et specifikt opslag med en oversigt over hvem der er tilmeldt.

Inden vi går rigtig i gang, så skal kajakkerne også efterses. Og der er kajakker der trænger til en kærlig hånd, både dem der ligger i skuret, men også dem der har været med i svømmehallen.

Og hvis der er nogen der vil give en hånd med, så er det altid velkomment.

De bedste hilsner og god påske.
Carsten

Forårsopstart – tirsdag den 7. maj fra kl. 17.00

Denne dag er valgt med omhu, for det er nemlig præcis på denne dag for 10 år siden at vi stiftede Voer Færgesteds Kajakklub.

Vi begynder som vanligt med redninger og derefter suppe. Der vil være instruktører på vandet fra kl. 17.00 og frem til at alle har demonstreret makker- og evt. også soloredning.

Derefter er der som vanlig suppe og alm. klub hygge i Naturværkstedet.

Generalforsamling – 2019

Der indkaldes til ordinær generalforsamling i Voer Færgesteds Kajakklub tirsdag den 19. februar kl. 18.00 i Auning Idrætscenter.

Vi begynder med spisning og det er derfor nødvendigt at tilmelde sig senest fredag den 15. februar kl. 12.00

Dagsordenen 

  1. Valg af dirigent
  2. Bestyrelsens beretning
  3. Aflæggelse af regnskab
  4. Godkendelse af kontingent og budget for det kommende år
  5. Indkomne forslag
  6. Valg af bestyrelsesmedlemmer, på valg er Bo og Mathias
  7. Valg af 1 bestyrelsessuppleant, på valg er Finn
  8. Valg af revisor, på valg Yvonne
  9. Valg af revisorsuppleant, på valg Børge
  10. Eventuelt

På bestyrelsens vegne
Carsten Enemark, formand for bestyrelsen

Efter generalforsamlingen er det muligt at gå med i svømmehallen, så husk beklædning til det.

Svømmehal sæson 18-19

Svømmehal sæson 18-19

Ohøj
Så er det snart tid til, også at trække indendørs i svømmehallen. Første gang er tirsdag den 6. november fra kl. 20.00 til 21.30. Første gang mødes vi kl. 19.30 for at kunne bære udstyret ind.

Lørdag den 3. november kl. 9.30 vasker vi kajakker og andet udstyr og pakker traileren. Såfremt vejret indbyder til det kan vi begynde med en rotur på fjorden.

Det vil være dejligt med hjælp, og dem der møder op har også indflydelse på hvilke både der bliver taget med i svømmehallen.

Det koster 400,- for hele sæsonen som varer frem til udgangen af april.
Du må gerne give lyd fra sig såfremt du vil være med. Betaling skal være foretaget inden første gang du møder op.

Dbh / Carsten

PS. I skal være opmærksomme på at vandet nu bliver koldt. Det kræver noget mere af jeres udstyr, så tænk jer om.

Introforløb og genopfriskning af redninger

Introforløb og genopfriskning af redninger

Sidste introduktion i 2018, program kan ses under introduktion. Som eksisterende medlem af kajakklubben er det måske en god ide at pudse en redning af.

Tilmelding til introduktion er nødvendig på eller til Carsten på 23 47 75 65.

Dammene

Dammene er et af 10 “Hotspots” i Naturpark Randers Fjord. I aften får du mulighed for at opleve dem på den bedste måde, nemlig i en kano eller kajak. Muligheden i kajak er kun for roere som har prøvet en kajak før, og stadig har styr på sine redninger.

Husk madpakken, for der vil være spisepause i en af dammene.

Mere info hos Carsten Enemark på 2347 7565 /